RFID en chipkaarten

RFID–chipkaarten maken gebruik van moderne draadloze RFID (Radio–Frequency Identification) techniek voor de contactloze transmissie van gegevens. Met een RFID–chip in de kaart geschiedt de toegangscontrole of tijdregistratie zonder een contact met de kaart op leesapparatuur. De chip wordt draadloos gelezen en beschreven.

Artikel 1 - 21 van 21

RFID–chipkaarten zijn de nieuwste generatie binnen de toegangscontrole en bieden bovendien tal van andere functies. RFID is de afkorting voor Radio–Frequency Identification en betekent de identificatie met behulp van een elektromagnetische transponder. Met RFID–chipkaarten is het niet meer nodig, een gangbare kaart direct in de leesapparatuur te plaatsen, omdat deze het signaal ook draadloos kan registreren. RFID–chipkaarten worden tot nu toe o.a. als oplaadbare kaarten in het openbaar vervoer en entreekaarten gebruikt. In kantooromgevingen kunnen ze gelijktijdig voor een betere toegangscontrole, voor tijdregistratie en als betaalmogelijkheid in de kantine en/of bij een bedrijfsverkoop worden gebruikt.

De RFID–chipkaarten bieden een hoge gegevensbeveiliging en kunnen met een individuele print worden gepersonaliseerd of gewoon van het bedrijfslogo of een tekst worden voorzien. Hierbij worden uitsluitend RFID–chips van gerenommeerde fabrikanten gebruiken.

Wij bieden u

  • RFID–chipkaarten voor de toegangscontrole en voor de tijdregistratie
  • naderhand bedrukken van blanco–kaarten is mogelijk
  • op aanvraag ook verkrijgbaar met codering
  • chipkaarten van de fabrikanten Mifare, NXP, Legic, EM
  • indien gewenst samen met badgehouders en kaarthouders