RFID och chipkort

RFID–chipkort använder modern RFID (Radio–Frequency Identification) radioteknik för kontaktlös dataöverföring. Med ett RFID–chip i kortet sker åtkomstkontrollen eller tidsregistreringen utan att du stoppar in kortet i en läsare. Chippet läses och beskrivs trådlöst.

Produkt 1 - 21 från 21

RFID–chipkort är den senaste generationens tillträdeskontroll och erbjuder dessutom flera ytterligare funktioner. RFID står för Radio–Frequency Identification och innebär identifiering av hjälp med en elektromagnetisk transporter. Med RFID–chipkort är det inte längre nödvändigt att hålla ett vanligt kort direkt mot en läsare, eftersom signalen även kan läsas trådlöst. Hittills har RFID–chipkort använts som uppladdningsbara biljetter och inträdesbiljetter. För kontor kan de ge förbättrad passerkontroll, för tidsregistrering och betalningsmöjlighet i matsalen och/eller i företagets försäljning.

RFID–chipkorten ger hög datasäkerhet och kan göras personliga med individuellt tryck eller enkelt förses med företagslogo eller en text. För detta rekommenderas att endast använda RFID–chip från välkända tillverkare.

Vi erbjuder dig

  • RFID–chipkort för åtkomstkontroll och tidsregistrering
  • senare tryckning av blanka kort är möjlig
  • finns på begäran med kodifiering
  • Chipkort från tillverkarna Mifare, NXP, Legic, EM
  • på önskemål tillsammans med korthållare och korthållare