ID card racks

Overal waar plastic kaarten met of zonder magneetstrips of chips veilig moeten worden bewaard, zijn speciale wandkaarthouders een echte aanrader. Deze worden eenvoudig aan de wand gemonteerd en bieden normaliter ruimte voor tot tien chipkaarten. Om voldoende opbergruimte te bieden, kunnen natuurlijk meerde wandkaarthouders naast elkaar of boven elkaar worden gemonteerd. De kaarthouders zijn een bijzondere aanrader voor werkplekken met tijdregistratiesystemen, waar ze door de medewerkers na binnenkomst van het gebouw worden opgeborgen. Naast deze optie zijn er nog meer mogelijkheden, zoals het binnen handbereik opbergen van bezoekerkaarten, gezondheidspassen en in andere afgescheiden bereiken zoals backstage bij beurzen, evenementen en concerten.

Artikel 1 - 5 van 5


Een boel op elkaar gestapelde kaarten, die in de klassieke plastic box door elkaar worden geworpen, is niet echt een zinvolle oplossing. Enerzijds kunnen de kaarten tijdens het transport beschadigd raken, anderzijds is het lastig, in een grote stapel met meer dan 100 kaarten snel de juiste plastic kaart te vinden, als bijvoorbeeld gepersonaliseerde toegangskaarten met naam tijdens een conferentie of evenement moeten worden overhandigd.

Speciale opbergboxen voor plastic kaarten zijn dan een duidelijk betere oplossing. Deze opbergboxen bieden plaats voor tussen 70 en 100 plastic kaarten, die rechtop in de hiervoor bestemde kunststof sleuven kunnen worden geplaatst. Door het vaststeken wordt voorkomen dat twee kaarten aan elkaar blijven kleven en de magneetstrip of chip beschadigd raakt. Bovendien zijn de kaarten op deze manier goed gesorteerd en in één oogopslag zichtbaar. Als bezoekers komen hoeven ze alleen maar hun naam te noemen, waarna de gepersonaliseerde kaart binnen luttele seconden tussen de alfabetisch gerangschikte kaarten kan worden gevonden.

De robuuste, bestendige opbergboxen zijn zo vormgegeven dat ze altijd veilig gesloten en met behulp van de geïntegreerde greep worden gedragen. Maar ook als ze niet moeten worden meegenomen naar beurzen en evenementen, leveren ze een grote bijdrage binnen bedrijven, verenigingen en andere instanties: Op deze manier kunnen niet gepersonaliseerde, bedrukte toegangsbewijzen voor bezoekers en gasten binnen handbereik in de opbergboxen in een lade of een rek worden bewaard. Dankzij de rangschikking is het eenvoudig, tegoedbonnen met verschillende waarden naast elkaar te plaatsen, zodat de medewerkster aan de kassa niet lang hoeft te zoeken. Een beschermend deksel voorkomt dat de kaarten stoffig worden.

Opbergboxen voor plastic kaarten zijn afgestemd op de gestandaardiseerde afmetingen van gangbare betaalpasjes. Deze afmetingen worden ook gebruikt voor de meeste printbare plastic kaarten, de o.a. voor ledenkaarten en ID–kaarten voor medewerkers, telkaarten en soortgelijke worden gebruikt. Met het slanke, vlakke design past de opbergbox in elk rek en in elke bureaulade.