Plastic kaarten afdrukken

Met hun compacte formaat begeleiden plastic kaarten ons in het dagelijkse leven. De kaarten zijn er in vele kleuren en zijn belangrijke documenten voor identificatie. Sommige kaarten zijn ontworpen voor geldautomaten, andere zijn bezoekerspassen, klantenkaarten of sleutelkaarten. Individuele bedrukking verbetert de identificatie met het merk of bedrijf. Bovendien overtuigen de kaarten met verdere voordelen.

Bedrukte plastic kaarten zijn praktisch omdat ze in elke portemonnee passen. Ze zijn licht van gewicht. Dankzij het uniforme formaat kunnen plastic kaarten in een stapel worden opgeborgen en zijn ze snel bij de hand. Ze zijn zeer robuust en duurzaam.

Interesse gewekt? Welke hoeveelheid heb je nodig?

Vanaf 100 stuks

  • De voordelen:
  • meest verkozen afdrukoptie
  • hoge kwaliteit
  • individuele opties beschikbaar

Vanaf 10 stuks

  • De voordelen:
  • Drukken met spoed is mogelijk
  • Kleine hoeveelheden
  • Drukken van individuele details

Welke printprocessen zijn er?

Offsetdruk

Het bedrukken van plastic kaarten door middel van offsetdruk. Laat uw kaarten drukken met de vereiste opmaak en met individuele kenmerken. Het bedrukken van plastic kaarten waarbij gebruik gemaakt wordt van het offsetdrukproces is de voorkeursoptie met een hoge kwaliteit en een lange levensduur.

Retransfer drukken met spoed

Voor kleinere partijen of drukken met spoed. Enkelzijdig of dubbelzijdig drukken zoals gespecificeerd. Het drukken van voorbereide kaarten is ook een optie. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van de digitale retransfer afdrukmethode. Dit biedt ook absolute topkwaliteit en professionele resultaten.

Onze dienstverlening voor u - zodat u aan de slag kunt:


Om de hoogst haalbare resultaten te bereiken, bieden wij de juiste drukmethode voor u.

Het te drukken bestand speelt ook een centrale rol. Wij zijn u hierbij graag van dienst en kunnen u het kaartontwerp ook uit handen nemen.

Ontwerp en concepten

Heeft u nog steeds een ontwerp voor uw kaarten nodig? Daar kunnen wij u bij helpen.

Spoedlevering is mogelijk

Wanneer het snel moet gebeuren - krijgt u uw kaarten binnen 48 uur.

Instructies

Hoe drukken wij? Dat wordt uitgelegd in deze korte video.

Opmaak en illustraties

Alle informatie over het bijvoegen van bestanden kunt u hier vinden.

Gebruik van een kaart

Clubkaarten

Reguleer toegang tot grote evenementen door gebruik te maken van speciaal gecodeerde plastic kaarten. Deze fungeren als toegangspassen voor bepaalde gebieden, als betaalmiddel en als nog veel meer.

Sleutelpassen

Gecodeerde plastic kaarten hebben de traditionele sleutels in de meeste hotels vervangen en niet zonder reden. Wanneer gaat u ook over tot een modern toegangssyteem dat gebruik maakt van kaarten?

Golfkaarten

Maak het gemakkelijk voor leden van uw golfclub met persoonlijke lidmaatschapskaarten Deze fungeren als toegangspas voor het clubterreim, als betaalmiddel in het restaurant van de club en als nog veel meer.

Bankkaarten

Traditionele boerenmarkten street food festivals, kofferbakverkopen en soortgelijke evenementen worden steeds populairder. Gebruik plastic betaalkaarten die kunnen worden opgewaardeerd zodat de eeuwige zoektocht naar wat kleingeld eindelijk tot het verleden behoort.

Cadeaubonnen

Het laden van krediet op persoonlijke cadeaubonnen is nu een belangrijke manier om uw opbrengst te vergroten. Bied aantrekkelijk ontworpen plastic kaarten aan om weg te geven in uw winkel of restaurant.

Backstagepassen

Reguleer toegang tot grote evenementen door gebruik te maken van speciaal gecodeerde plastic kaarten. Deze fungeren als toegangspassen voor bepaalde gebieden, als betaalmiddel en als nog veel meer.

Gymkaarten

Veelzijdig, voor gebruik in sportscholen en sportclubs. Praktisch voor toegang tot de studio evenals voor het openen en sluiten van het draaihek. Deze worden ook vaak gebruikt om toegang te krijgen tot andere gebieden die niet toegankelijk zijn voor alle leden en voor nog veel meer.

Jachtclubkaarten

Voorkom ongeoorloofde toegang tot uw jachthaven door speciale toegangspassen uit te delen aan clubleden en bezoekers. Op deze manier heeft u te allen tijde de volledige controle over wie op uw terrein is.

Klantenkaarten

Beloon de loyaliteit van uw klanten met extraatjes zoals kortingen en kleine geschenken! Doe dit door genummerde kaarten of gepersonaliseerde naamkaarten te gebruiken met uw bedrijfslogo of ander ontwerp erop.

Kwaliteit - bestendig en veilig

Onze missie is: professionaliteit en kwaliteit van de productie en personalisering van plastic en contactloze kaarten.

De plastic kaart is zeer populair vanwege zijn stevigheid. Vuil en vloeistoffen hebben nauwelijks effect op de kaart. Zelfs in het geval de kaart licht verbogen is, zal deze niet onmiddellijk breken. Plastic kaarten hebben een zeer lange levensduur vergeleken met papieren kaarten of papieren ID-kaarten en zijn daarom erg populair.

Druk uw plastic kaarten met uw eigen opmaak. We helpen u graag om uw plastic kaart individueel te laten drukken.

Toepassingen

Plastic kaarten nemen een belangrijke plaats in in ieder aspect van ons leven. Deze plastic producten worden gebruikt door werknemers in verschillende bedrijven, instituties en vele industrieën.

Met pvc-kaarten kunnen wij RFID-chips, QR-codes en streepjescodes, magneetstrips en meer gebruiken om toegang te krijgen tot plaatsen en diensten. Via identiteitskaarten met naam, kleurenfoto's of slechts een uniek nummer komen uw werknemers en uw klanten met elkaar in contact en helpen u om uw ideeën en merken te laten groeien.

Vertrouw op onze professionaliteit en ervaring in het produceren van plastic kaarten. Bestel nu!