Evolis

Met een handige kaartenprinter van Evolis kunnen de meest uiteenlopende plastic kaarten zelf worden geprint. De kaartenprinter wordt heel eenvoudig via USB of netwerk verbonden met de eigen computer of laptop en voorzien van blanco kaarten. Afhankelijk van het model is de print monochroom of volledig in kleur mogelijk. De kaarten kunnen enkelzijdig of dubbelzijdig worden geprint. De kaartenprinters zijn in staat teksten, afbeeldingen, logo's, foto's en barcodes te printen.

Artikel 1 - 24 van 24

Kaartenprinter van Evolis kopen

Een kaartenprinter van Evolis is altijd een goede keuze: Het bedrijf Evolis is oorspronkelijk afkomstig uit Frankrijk en heeft tegenwoordig dochtermaatschappijen overal ter wereld; van de Verenigde Staten en Indië tot en met China en Japan. Evolis kaartenprinters worden door meer dan 400 distributeurs in 140 landen ter wereld aangeboden. Zodoende is het bedrijf wereldwijde marktleider op het gebied van het printen op plastic kaarten. Tot de klanten behoren grote bedrijven zoals KMU en particuliere eindklanten. Kaartenprinters van Evolis kunnen worden gebruikt voor de meest uiteenlopende gebruiksdoeleinden:

 • ID–kaarten voor medewerkers en toegangskaarten voor niet–openbare bereiken
 • Klanten– en bonuskaarten
 • Pasjes voor studenten en verenigingen
 • Betaalkaarten
 • Kaarten voor het openbaar vervoer
 • Tegoedbonnen en cadeaukaarten
 • Toegangsbewijzen

Met een handige kaartenprinter van Evolis kunnen printers voor plastic kaarten op elke plek met stroomvoorziening zonder problemen worden gebruikt, om bijvoorbeeld toegangsbewijzen voor beurzen, conferenties, evenementen en festivals aan de dagkassa te maken.

Evolis kaartenprinter voor elke behoefte

Evolis biedt voor elke klant de geschikte technische oplossing. Een kleine handige kaartenprinter van Evolis zoals de Badgy is verkrijgbaar voor een buitengewoon gunstige prijs en print betrouwbaar enkele kaarten of complete series, snel en in kleur. Met behulp van de meegeleverde software kunnen gepersonaliseerde designs voor de kaartenprinter van Evolis worden opgesteld: Het symbool van de vereniging, het bedrijfslogo maar ook een persoonlijke identificatie met foto's van de gebruikers.

Voor het veeleisend gebruik zijn er ook geschikte kaartenprinters van Evolis, zoals de industriële kleuren–kaartenprinter Quantum 2 met codering voor magneetstrips en chipcontactstation. Zeer handig is de Primacy Lamination kaartenprinter van Evolis, waarmee de pas geprinte kaarten direct gelamineerd en zodoende beschermd worden. Grotere kaartenprinters zijn in staat meer dan honderd kaarten met een hoge resolutie in één uur te printen en is zodoende buitengewoon geschikt voor grote evenementen en regelmatige events. Het van beide zijden printen en het voorzien van speciale chips zoals de populaire RFID–chips voor het contactloos betalen in bijvoorbeeld de kantine of in het openbaar vervoer, vormen geen problemen. Indien gewenst kunnen deze extra opties bij het standaard model van de kaartenprinter worden besteld.

Reinigingsmateriaal voor kaartenprinters

Een kaartenprinter moet regelmatig gereinigd worden om een nette print zonder smeren te garanderen.  Hiervoor moet speciaal reinigingsmateriaal voor kaartenprinters worden gebruikt. De meeste fabrikanten van kaartenprinters bieden ook reinigingsmateriaal aan, waarbij het niet absoluut noodzakelijk is, uitsluitend het bedrijfseigen reinigingsmateriaal voor kaartenprinters te gebruiken. Typisch reinigingsmateriaal voor kaartenprinters omvat:

 • Printerreinigingskaarten
 • Reinigingsstaafjes
 • Reinigingsrollen
 • Reinigingscartouches
 • Reinigingsdoekjes

Sommige fabrikanten bieden ook zogenaamde kits, waarin zich meerdere reinigingsproducten bevinden, die elk zijn afgestemd op een bepaald deel van de printer. Dit is in het bijzonder voor beginners een nuttige oplossing, voordat het losse reinigingsmateriaal voor kaartenprinters individueel worden bijgekocht, als het op raakt.