Evolis

Med en praktisk kortskrivare från Evolis kan du själv trycka dina olika tycker av plastkort. Kortskrivare kan enkelt anslutas via USB eller nätverk till den egna stationära eller bärbara datorn och matas med blanka kort. Efter modell finns trycket i monokrom eller fullfärg. Tryckningen kan ske en– eller tvåsidigt. Kortskrivare kan trycka texter, grafiker, logotyper, foton och streckkoder.

Produkt 1 - 24 från 24

Köp kortskrivare från Evolis

En kortskrivare från Evolis är alltid ett bra val: Företaget Evolis kommer ursprungligen från Frankrike och har flera dotterbolag i hela världen från USA till Indien över till Kina och Japan. Evolis kortskrivare säljs av över 400 återförsäljare i 140 länder i hela världen. Därmed är företaget världsledande inom tryckning av plastkort. Till kunderna hör små och medelstora företag, stora företag och privata slutkunder. Kortskrivare från Evolis kan användas för väldigt olika användningsområden:

 • Företags–id och passerkort för privata områden
 • Kund– och lojalitetskort
 • Student– och förenings–id
 • Betalningskort
 • Körkort
 • Vouchrar och presentkort
 • Inträdeskort

Med en smidig kortskrivare från Evolis du skriva ut problemfritt var du vill utan strömförsörjning, till exempel åtkomst–id till biljettkassan på mässor, konferenser, evenemang och festivaler.

Evolis kortskrivare för alla behov

Evolis erbjuder den passande tekniska lösningen till varje kund. En liten smidig kortskrivare från Evolis som Badgy till ett mycket fördelaktig pris som tillförlitligt trycker individuella kort och små serier, snabbt och i färg. Med hjälp av den medföljande programvaran kan du skapa personliga designer för kortskrivaren från Evolis: Till exempel klubbmärken, företagslogo eller annan personlig identifiering med foto på användaren.

För utökat behov finns det även passande kortskrivare från Evolis, som den industriella färgskrivaren Quantum 2 med magnetremskodare och chipkontaktstation. Kortskrivaren Primacy Lamination från Evolis som kan laminera nyutskrivna kort direkt för att skydda dem. Större kortskrivare kan trycka över hundra högupplösta kort och är därför särskilt lämplig för stora tillställningar och regelbundna evenemang. Tvåsidigt tryck och utrustning med speciella chip som de omtyckta RFID–chippen för kontantlös betalning t.ex. i företagsmatsalar eller kollektivtrafik, klarar den av utan problem. Vid önskemål kan diverse tillvalsalternativ beställas till kortskrivarens standardmodell.

Rengöringsmaterial för kortskrivare

En kortskrivare måste regelbundet rengöras för att säkerställa rent tryck utan kladd.  Dessutom måste ett speciellt rengöringsmaterial för kortskrivare användas. De flesta tillverkare av kortskrivare erbjuder även rengöringsmaterial, där det är absolut nödvändigt att använda företagets egna rengöringsmaterial för kortskrivare. Typiskt rengöringsmaterial för kortskrivare omfattar:

 • Rengöringskort
 • Rengöringsstavar
 • Rengöringsrullar
 • Rengöringspatroner
 • Rengöringstussar

Många tillverkare erbjuder även så kallade kit, som omfattar fler rengöringsredskap, som är utformade för en bestämd del av skrivaren. Detta är den perfekta lösningen för nybörjare, innan enskilt rengöringsmaterial för kortskrivare köps individuellt köps på nytt för att det håller på att ta slut.