Förvaring av kort

Överallt där plastkort med eller utan magnetremsor eller chip säkert ska förvaras, rekommenderar vi vägghållare. Dessa monteras enkelt på väggen och vanligtvis plats för upp till tio chipkort. För att få mer lagringsutrymme kan naturligtvis fler vägghållare monteras bredvid eller på varandra. Korthållaren rekommenderas särskilt för arbetsplatser med tidsregistreringssystem, där sätts in av medarbetarna efter de kommit in i byggnaden. För varje alternativ erbjuds ytterligare möjligheter, t.ex. förvaring av besöks–id–kort, hälsokort och andra avspärrade områden, t.ex. backstage på mässor, evenemang och konserter.

Produkt 1 - 5 från 5


En stor korthög som den klassiska plastlådan där alla kort kastas in på varandra, är ingen bra lösning. För det första kan korten skadas under transporten, för det andra är det svårt att snabbt hitta rätt plastkort i en stor hög med över 100 kort, om till exempel personliga passerkort med namn utfärdas för en konferens eller ett evenemang.

Speciella förvaringsboxar för plastkort är här den klart bästa lösningen. Dessa förvaringsboxar har en kapacitet på mellan 70 och 100 plastkort, som kan ställas i plastskårorna. Genom uppställningen av korten förhindras att två kort klibbar ihop eller att magnetremsorna eller chippen skadas. Dessutom är alla kort synliga och välsorterade och kan ses i en överblick. Kommer besökare behöver de bara säga sina namn och så kan deras personliga kort hittas på bara sekunder i de alfabetiskt ordnade korten.

De robusta motståndskraftiga förvaringsboxarna är utformade så att de alltid kan stängas säkert och bäras med det integrerade handtaget. Men även om de inte ska användas på evenemang och mässor, fungerar de bra på företag, föreningar och andra institutioner: På så vis kan opersonligt tryckta tillträdes–id–kort för besökare och gäster förvaras bekvämt inom nära räckhåll i förvaringslådor eller på en hylla. Arrangemanget gör det lätt att placera vouchrar med olika värden bredvid varandra, så att kassörskan inte behöver leta länge. Ett skyddslock förhindrar att dammet sätter sig på korten.

Förvaringsboxar för plastkort är anpassade efter de standardiserade måtten för vanliga bankkort. Dessa mått används för de flesta utskrivbara plastkort, som bl.a. används för medlems– och medarbetar–id, betalkort och liknande. Med deras slanka, platta form passar förvaringslådan i varje hylla och varje skrivbordslåda.