Tryckta PVC-kort med signaturpanel

Artikelnummer: 65111-RT-Sign-Druck-PARENT
Tryck:

Tryckprocess: retransfer tryck

Olika typer av plastkort med individuellt formgivet tryck

Kategori: Express Retransfer

Tryckning

från 2,48 €

inkl. 19% Moms. , exkl. Frakt

(net: 2,08 €)
från Styckpris net
10 2,48 € 2,08 €
20 2,34 € 1,97 €
50 2,23 € 1,87 €
100 2,09 € 1,76 €
200 1,89 € 1,59 €
300 1,54 € 1,29 €
400 1,44 € 1,21 €
tillgänglig nu

Denna produkt har varianter. Välj önskad variant.


Vilken tryckmetod används?

Trycket görs med metoden thermal retransfer. Till skillnad från direkttryck så trycks här först en spegelbild av bilden på en överföringsfilm. Filmen appliceras sedan på direkt på det blanka PVC-kortet med en gummiroller. Detta kallas även laminering.

De viktigaste fördelarna för slutanvändaren är att

tryckytan inte behöver en ram samt att trycktekniken är betydligt mer pålitlig. Metoden är extra populär och rekommenderas speciellt för att trycka smarta kort (RFID och kontaktchip) samt kort med ojämn yta. En annan fördel: chippet kommer inte i kontakt med värme under processen och antennen riskerar inte att skadas. Att trycka utan ram, vilket inte är möjligt vid direkttryck, ger fler tryckalternativ.

Tekniska specifikationer:

Material: Plast
Standardstorlek: 85.60 x 53.98 mm
Typ av tryck: Retransfer-tryck på en sida 4/0 eller på bägge sidorna 4/4

Filer för tryck:

Vänligen ladda upp din fil för tryck till kundvagnen. Om detta ej ännu är tillgängligt under beställningsprocessen, vänligen vidarebefordra den till info@karteo.com, tillsammans med ditt beställningsnummer. Vänligen skicka oss den aktuella texten eller logotypen via e-post om du inte har en fil redo för tryck. Vi kommer då återkomma med en digital illustration av trycket. När du har kontrollerat den kan du välja att godkänna den för produktion.

Mer information:

Plastkort används idag inom livets alla aspekter: som personal ID-kort på jobbet, medlemskort på gymmet, som ett presentkort och så mycket mer.

Det vanligaste är att man använder ett vanligt plastkort som trycks på båda sidorna 4/4c. Det är otroligt mångsidigt, ser bra ut och är billigt att tillverka. Men vad betyder "ett vanligt plastkort som trycks på båda sidorna 4/4c"? I tryckbranschen betyder terme 4/4c tryck i fyrfärg, vilket även kallas CMYK efter de fyra primära färgerna på engelska: cyan, magenta, yellow och key (svart) - vilket du förmodligen känner igen från din färgskrivare där hemma. Praktiskt taget alla andra färger kan blandas från de här färgerna.

Användning av konventionellt fyrfärgstryck för alla former av plastkort:

personalkort med ett färgfotografi på användaren, så att ingen obehörig person kan få tillgång till byggnaden. Passerkort till evenemang, mässor, konferenser och liknande, med färgfotografi, evenemangets logotyp och andra saker som hör till, allt i färg. Ett standard-plastkort med tryck på bägge sidorna i 4/4c kan enkelt återge ert företags logotyp, företagets image eller endast se färggrant och fantasifullt ut. Testa det!
0049 30 346 55 66 77